Lokacija - Hotel Božica

Šipan, otok na kojemu renesansa nikad nije završila.

Suđurađ - malo primorsko ribarsko mjesto

Promatrajući mirno jutro u Suđurđu, teško je zamisliti raskoš i snagu mjesta i otoka u davnom 16. stoljeću, koju najbolje dočarava podatak o 42 ljetnikovca i 34 crkve iz toga doba!
Nešto je ipak ostalo isto - hedonizam i smiren život u skladu s prirodom. Dašak prohujalih vremena osjetite u obnovljenom ljetnikovcu Stjepović-Skočibuha.

Šipan - otok za svačije srce

Otok Šipan jedan je u nizu dubrovačkih otoka - Elafita. Sve otoke krase bujno mediteransko zelenilo koje se spušta do samoga mora, stari renesansni ljetnjikovci i izuzetan mir - otoci su rijetko naseljeni i predstavljaju pravi raj za istinske zaljubljenike u skrivena mjesta Mediterana.
Krenite našim brodom redom od Lopuda, preko Kalamote, sve do zidina Grada Dubrovnika.

Dubrovnik

Jedinstveni kameni grad, grad spomenik, grad muzej ili jednostavno Grad, s velikim G, kako mu dubrovčani od milja tepaju. Najpoznatije odredište istočne obale Jadrana i jedan od naljepših gradova na svijetu u samom je susjedstvu otoka Šipana.
Iskoristite svakodnevne brojne brodske veze, osjetite vrevu, ritam i šarm Dubrovnika a onda nazad u mir vašeg otoka!
 
 

Pružamo uslugu transfera od aerodroma do samog hotela kako bi vaše putovanje učinili ugodnijim i bržim! Kontaktirajte nas na obrt.kristic@du.t-com.hr

Hotel Bozica Video HB

Dubrovnik

Čarobni Dubrovnik

Ne propustiti posijetiti Dubrovnik. Uspomene koje ćete ponijeti sa sobom neprocjenjive su.


 

Karaka - replika staroga broda

Po modrom Jadranu

Izlet brodicom po predivnom arhipelagu sve do Dubrovnika, idealan je način da provedete dan, uživajući u prirodi ali i udišući stoljetni duh naše turističke prijestolnice.
Jedinstven doživljaj na replici karake.

Suđurađ

Okupani suncem

Šum valova, zov galeba, toplina sunca, mirnoća ribarskoga mjesta... vraća vam životnu energiju i čini radnu svakodnevicu tako dalekom.