Lokacija - Hotel Božica

Šipan, otok na kojemu renesansa nikad nije završila.

Suđurađ - malo primorsko ribarsko mjesto

Promatrajući mirno jutro u Suđurđu, teško je zamisliti raskoš i snagu mjesta i otoka u davnom 16. stoljeću, koju najbolje dočarava podatak o 42 ljetnikovca i 34 crkve iz toga doba!
Nešto je ipak ostalo isto - hedonizam i smiren život u skladu s prirodom. Dašak prohujalih vremena osjetite u obnovljenom ljetnikovcu Stjepović-Skočibuha.

Šipan - otok za svačije srce

Otok Šipan jedan je u nizu dubrovačkih otoka - Elafita. Sve otoke krase bujno mediteransko zelenilo koje se spušta do samoga mora, stari renesansni ljetnjikovci i izuzetan mir - otoci su rijetko naseljeni i predstavljaju pravi raj za istinske zaljubljenike u skrivena mjesta Mediterana.
Krenite našim brodom redom od Lopuda, preko Kalamote, sve do zidina Grada Dubrovnika.

Dubrovnik

Jedinstveni kameni grad, grad spomenik, grad muzej ili jednostavno Grad, s velikim G, kako mu dubrovčani od milja tepaju. Najpoznatije odredište istočne obale Jadrana i jedan od naljepših gradova na svijetu u samom je susjedstvu otoka Šipana.
Iskoristite svakodnevne brojne brodske veze, osjetite vrevu, ritam i šarm Dubrovnika a onda nazad u mir vašeg otoka!
 
 

Pružamo uslugu transfera od aerodroma do samog hotela kako bi vaše putovanje učinili ugodnijim i bržim! Kontaktirajte nas na obrt.kristic@du.t-com.hr

Hotel Bozica Video HB

Suđurađ

Okupani suncem

Šum valova, zov galeba, toplina sunca, mirnoća ribarskoga mjesta... vraća vam životnu energiju i čini radnu svakodnevicu tako dalekom.

Dubrovnik

Čarobni Dubrovnik

Ne propustiti posijetiti Dubrovnik. Uspomene koje ćete ponijeti sa sobom neprocjenjive su.


 

Hotel Bozica welcomes you ...

Check out how easy you can reach the Hotel Bozica and start to make the plans for your perfect holidays ...   https://vimeo.com

We offer special discount for early bookings.. . For all the details feel free to contact us by e-mail or phone ..